Stemme workshop for virksomheder eller grupper

Julefrokost sang/underholdning med Pia Scharling

Stemmeworkshop på arbejdspladsen

Læs om Julefrokost sang her

– Få rystet  kollegerne sammen og i godt humør.

Pia Scharling har specialiseret sig i at få alle mennesker til at synge. I sang og stemme- workshoppen underviser hun i at få deltagernes stemmer til at bevæge sig frit. Det baner vejen for sangen og giver stemmen mere fylde og tyngde. Det skal være en succesoplevelse for den enkelte at slippe stemmen løs, mens det højere formål er at sætte en lysere, lettere og gladere tone på arbejdspladsen.

Stemmen er menneskets medfødte instrument, og hvis man lærer at bruge stemmen bedre, kan man:

– Løse op for kreativiteten – Få mere mental og fysisk energi i  hverdagen                                                                   & Styrke gennemslagskraft og personligt udtryk

Videnskab & Sang

Sang stimulerer udskillelsen af hormonet oxytocin, også kaldet “kærlighedshormonet” samt nedsætter cortisolniveauet  –  “stresshormonet”. Desuden har sang en markant påvirkning på hjernens serotonin niveau, et hormon der er direkte forbundet med sindsstemning. Forskerne konkluderer, at beviserne for, at sang har en positiv effekt, når det handler om motivation, nydelse, stress, immunforsvar og sociale forbindelser med flere, er stadigt stigende.

 

Pia Scharling er en af de mest benyttede sang- og stemme coaches i Danmark. Hun har årelang erfaring i at arbejde med mennesker, der kun sjældent, eller aldrig, synger.  Louise Isafold, Økonomichef, Københavns Energi udtaler: “Vi brugte Pia Scharling som del af en workshop med afdelingen, hvor vi arbejdede med arbejdsglæde. Pia var yderst kompetent og tillidsvækkende og fik alle – uanset niveau og talent – til at deltage. Det har givet os et positivt løft i afdelingen og givet os mod til at synge sammen, når vi holder afdelingsmøder fremover. 

 

 

Varighed: 0.5 – 3 timer.

Deltagerantal 5 – 200 personer.

Pris: indhent tilbud

Klik her for at sende forespørgsel til Pia Scharling

 

KURSUSOPHOLD for virksomheder i Italien.

  • Pragtfuldt refugium i de Liguriske Alper
  • Mød dine medarbejdere og kolleger i inspirerende omgivelser
  • Sæt sprog, musik, gastronomi, kunst og natur på dagsordenen
  • Gå nye veje og nyd den rene luft og freden 400 meter over havet
  • TOM_9158

 

 

 

 

Castelvittorio – en middelalderlandsby i det smukke Ligurien i Italien –  her tilbydes korte ophold til grupper (max 25 pers), der har brug for faglig fordybelse og hyggeligt samvær.

Landsbyen ligger kun 65 km fra Nice og 20 km fra Middelhavskysten. Maden, olivenolien og vinen er af fineste kvalitet og indbyder sammen med omgivelserne til koncentration og ro.

Pia Scharling og PUST Rejser har arrangeret rejser og ophold til Castelvittorio siden 2009.

Pust Rejser kan i tillæg til opholdet tilbyde relevante aktiviteter som: Mini-kitchencourse/pastamaking; Intensiv italienskundervisning; Foredrag om Italiensk kultur; Vinsmagning med vine fra Piemonte (Barolo, Barbaresco og Barbera); Vandreture; Bjergtur med jeep & Sang og stemme workshop med Pia Scharling.

_DSC7790laura 3Laura skåler med kursisterneHannes hus 5  Guidet tur i Pigna med udsigt til CVDSC_0343  2008-07-04 15.26.4420130528_191827