Julefrokost-workshop

Start julefAlle - Café Sundet 091213 3901rokosten på din arbejdsplads med en sang.

I november og december varmer jeg op til  julefrokost med en sanglektion inden silden & snapsen

Jeg garanterer for kanongod stemning og glade mennesker, når man har sunget Santa Baby og Jingle Bells et par gange. Og man kan nå rigtig meget på den lille time det varer. Først lidt stemmeopvarmning (mi-mi-mi et.c.) og så prøver vi at få gang i et julerepertoire. Med indlagt sjov og ballade. Man bliver automatisk i godt humør af at synge og dine kolleger synger faktisk meget bedre end du tror:-)

Jeg medbringer klaver og sangtekster og kommer overalt i Storkøbenhavn.

Pris 3.500 (+ moms)

Skriv til piascharling@gmail.com eller ring 23714676 og book dette populære indslag  til  julefesten.

Feedback fra teamleder Anne Merete Skov Pedersen hos NIELSEN efter en sangworkshop med Pia Scharling i september 2014 :

Jeg har kun fået positiv feedback fra team’et.  Alle bekræfter, at det var sjovt, – endog ”en super oplevelse”. Så jeg tror med rette, at vi kan evaluere din workshop som en succes. Tak for det!

Feedback fra Anna Peuliche, HR hos Dansk RødeKors, efter personalearrangement i september 2014:

 Du skal have et stort tak for i går, det fungerede super godt og jeg har kun hørt positive kommentarer – også fra dem, der ellers var lidt skeptiske overfor sang. Det er jo den bedste feedback!

Feedback fra Pernille Walther, jusris i udenrigsministeriet , efter personalearrangement i september 2013:

Det var en helt fantastisk workshop, som gjorde os godt. Din måde at få alle til at deltage og “snyde” os op på de høje toner uden at det blev dramatisk var meget fin. Det eneste jeg har hørt af negativ karakter var, at det var svært at stoppe, og at workshoppen gerne måtte have varet længere! Sangene passede også helt perfekt til os. Flere har nævnt, at de overveje at melde sig til et kor…..