Nyhedsbrev april 2016

Forårs sange

Kære sanginteresserede, 

Så kan vi vist godt sende dynefrakken ind bagerst i skabet – i hvert fald er den for varm idag den 2. april 2016,  hvor der helt sikkert er forår i luften.

 Jeg har fundet nogle forårssange til dig som du måske ikke kender i forvejen – Den første starter  sådan her:

“Solskin over byens tage og især på Vesterbro

Det er en af de der dage hvor jeg må ha’ nye sko…………………………..”

Jeg ved ikke med dig men count me in. Garderoben kalder på at blive suppleret med nye sko – sneakers, ballarinasko…..whatever (selvom de mandlige læsere af dette måske ikke heeelt mærker den samme trang:-)

Sangen stammer fra CD’en Ninas Sange,  som har 10 års jubilæum i år. Det er historien om Svantes Nina, som tekstforfatteren Pernille Plaetner skrev i 2006. Melodierne har jeg skrevet og indsunget og selve CD’en blev arrangeret og produceret af de dygtige drenge Morten Kjær og Peter Bom. Måske er der basis for en jubilæumskoncert til efteråret.

Her pressefoto af Pernille og undertegnede fra udgivelsen i 2006……………………….Ak ja. Det er simpelthen 10 år siden!

Men hør sangen her. Det er iøvrigt Morten Kjær der står for mundpercussion’en………….

https://soundcloud.com/pia-scharling/ninas-forarssang

Sangundervisning forår/sommer 2016

Min Italiens-sæson starter om få dage og i april og maj er jeg stort set ikke hjemme på Østerbro.

Men i juni  er jeg klar igen og i denne måned tilbyder jeg et mini–sang-kursus på 3 lektioner.  Pris for 3 junisangtimer 1200 kr, som altså skal afvikles i juni måned 2016.

I Italien er der  fuldstændig bimlende udsolgt på solist-sangkurset, som jeg holder sammen med pianisten Søren Graversen.

Ledige pladser 9.-15.maj på sangkurset for jer der foretrækker at synge i kor – og måske prøve kræfter med en lillebitte solosang (?)  Her skal du være hjertelig velkommen til at tilbringe 6 dage i supergodt selskab med at synge, gå ture i de vidunderlige omgivelser, slikke sol ved Middelhavet, spise god mad , måske en dagligt “spritze” (en slags campariagtig drik som består af danskvand, prosecco og aperol  (grapefrugthedvin).  En herlig drik i solen akkompagneret af klirrende isklumper.

En uge hvor du kan regne med at blive forkælet på alle måder. Og du behøver ikke være en trænet sanger på nogen måde. Vi sætter denne uge højere mål, nemlig velværet og glæden.

Skriv eller ring til mig hvis du er har lyst til en sangtur til Italien 9.-15.maj. 

piascharling@gmail.com / tlf 23714676

I juli er der kor-tur for opera-interesserede. Læs mere her. Og i august er der sangtur til  Italien med undertegnede og Ulla Hempel. Her er der så småt ved at fylde op på pladserne så tilmelding tilrådeligt snarest.

 

Jeg ønsker jer alle et dejligt forår. Vi ved jo godt at april kan være lunefuld, så her en mere moody forårssang skrevet af undertegnede og sunget af Vokal kvartetten PetitFour fra 2004. Arrangeret af Peter Bom. Sangen hedder såmænd Forår Forbudt – men det skal ikke tages bogstaveligt altså. 

https://soundcloud.com/pia-scharling/09-forar-forbudt

Kærlige forårshilsner

Pia

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.