Nyhedsbrev August 2015

Kære sanginteresserede, 

Det har vist nok ikke været den mest fantastiske sommer i DK – eller er der noget jeg er gået glip af?  Hvis der findes retfærdighed (?) bliver august vidunderlig – skal vi ikke bare aftale det!

Og det fejrer jeg med et sangundervisningstilbud der hedder: 3 sanglektioner for 1200 kr. der skal afvikles på bestemte dage i august og i september. Kan du klare denne lille forhindring, skal du være meget velkommen til at kontakte mig for at booke tid.

Jeg selv er gået glip af en del regn og blæst idet jeg har opholdt mig i stegende varme i Italien. Og det hverken må eller skal jeg klage over – det har været skønt. Jeg er dog nu, as we speak, på vej tilbage til klaveret på Østerbro – og det glæder jeg mig også til.

26. august er jeg et smut hernede igen, i selskab med den dejlige pianist Mads Klindt. Han og jeg vil i en uge arbejde med solistiske præstationer hos jer sangere, der gerne vil have den udfordring det er, at synge solo.

i august/september er vejret stadig fantastisk her i Liguiren i Norditalien, så mon ikke også det bliver til et par udflugter til Middelhavet og til de kolde bjergsøer i  nærheden af Castelvittorio. 

 

Sidste uge i september er der koruge – NB! med mulighed for solosang, – d.v.s. man kan nyde både korsang samt prøve kræfter med en solo eller to. Der er en del pladser ledige på denne tur, så du må meget gerne sprede rygtet. Jeg udlover straks 2 gratis sangtimer til dig, der kan skaffe en deltager til denne sangrejse🙂 Jeg har kaldt sangugen Sang & Gastronomi, fordi det uvægerligt bliver en uge fyldt med det bedste fra italien, skøn mad og vin i dejlige omgivelser og i supergodt selskab!

Denne sanguge er tilrettelagt med min skønne kollega Ulla Hempel. som i sommer har været lærer på Vig Musikhøjskole. 

Her en række fotos fra den musikfestival Festival Alta Val Nervia, som jeg i sommer har været med til at arrangere i Italien, med deltagelse af danske sangere og musikere. Det var præcis ligeså pittoresque og stemningsfuldt som det ser ud…………………..

    

Og endelig vil jeg gerne gøre lidt reklame for et nyt kor MONDAY-RATS der starter den 12 oktober samt for COOL COFFEE, der øver onsdage eftermiddage, ligeledes med start midt oktober. Der er pladser ledige i begge kor.

See you soon – in Indian summer…………

pia

 

For at afmelde nyhedsbrevet  click here,

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.