Nyhedsbrev marts 2016

Sanglærer og trækfugl

unnamed

For 3. år i træk drager jeg til Italien midt i april for at passe min anden virksomhed PUST Rejser. Det giver et lille stik i hjertet, når jeg blokerer min københavner-kalender i flere uger i foråret. Men jeg må indrømme, at det er fantastisk inspirerende, at dele energien ud på 2 lande.  Denne vinter har jeg været meget aktiv som sanglærer i DK og jeg håber, at den undervisning jeg har lagt  i Danmark, kan tåle  – eller måske endda vil profitere af – at modne nogle måneder, til vi ses igen til efteråret.

Når det er sagt, så er det dejligt, at en del af mine elever vælger at tage med PUST Rejser på et ugelangt intensivt sangkursus i italien.  Det giver altså rigtig meget til sangkonditionen, skulle jeg hilse og sige.

Solistkurset i maj er udsolgt  og det er forresten en glæde at kunne fortælle, at pianisten på dette kursus er den sindsygt dygtige pianist og kapelmester Søren Graversen.

Koncert på piazzaen

Koncert på piazzaen

Opera-kor-kurset i juli har ikke flere pladser til sopraner og alter med mindre man medbringer en syngende mand. Så er det en anden historie. Læs mere nedenfor………

Der er ledige pladser på sangrejserne 9-15 maj og 22-29 august.  Sidstnævnte sammen med min dygtige kollega Ulla Hempel.

 

 

 

Jeg forsvinder dog ikke helt fra denne breddegrad. Helt præcist er jeg at finde på Østerbro indtil den 10 april og igen i sidste uge af  april. Fraværende hele maj og hjemme igen fra starten af juni.

I italien ser man mig piske rundt og ordne og organisere. Derfor har jeg oprettet en slags vært/værtinde-stilling. Det går ud på at  man er med på rejsen som almindelig deltager  – men til halv pris, – til gengæld for en mindre arbejdsindsats. Læs mere HER.

Og så bringer vi en efterlysning efter syngende mænd:

Efterlysning I

Stephan-er-klar-533x300

Mandlige sangere søges til opera-kor-kurset 15.-22.juli 2016. Kurset er dækket godt ind med milde kvinder, men mændene…..Same old story. Kom nu bare ud af busken og meld jer til denne festlige uge med dejlige opera-kor, i selskab med andre glade operafans, under ledelse af  dirigent Torben H. S. Svendsen.  Scenografien i de autentiske omgivelser er som at være der selv. Professionelle solister er knyttet til den afsluttende koncert på Piazza’en i landsbyen Castelvittorio. Det bliver en fest at få lov at fordybe sig i korene fra nogle af de store operaer – Flagermusen, Slavernes kor fra Nabuco , Carmen m.fl.

 

Efterlysning II

Praktisk anlagt person med kørekort søges. Du kan vælge frit mellem alle rejser og at være tilstede 1 eller 2 uger ad gangen. Som det passer dig.  Du betaler det halve af rejsens fulde pris, deltager på lige fod med de andre deltagere i ugens aktiviteter og får eneværelse, rejse, kost, logi. Til gengæld har du tjansen som vært/værtinde sammen med PUST Rejsers Pia Scharling. DVS forefaldende praktisk arbejde, småture med bilen til Ventimiglia, kopiering, vinåbning, kaffebrygning et.c. Skriv til Pia hvis du tror det kunne være noget for dig: info@pustrejser.dk

Nyd foråret. And keep singing. Kh Pia

  1. Jeg bestiller vin hjem her i marts fra PUST Rejsers vin-ven i Piemonte. Skriv til mig hvis du er interesseret i at købe nogle flasker. Det er virkelig god Barbera, Nebbiolo og Barbaresco og Barolo til en meget rimelig pris. Hvis du skriver til mig sender jeg en prisliste.piascharling@gmail.com
This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.