Øvrig Musikundervisning

På efterspørgsel fra mange faste elever udbyder vi nu solo- og holdundervisning i nedenstående fag. Det vil derudover være muligt at indspille en demo-sang til eget eller pre-indspillet akkompagnement.

Al solo- og mindre holdundervisning varetages af Anna Scharling i følgende fag:

 • Grundkursus i musikteori- og hørelære:

  Et grundkursus til dig som gerne vil vide mere om teorien bag musikken og træne dine evner til at lytte. Vi dykker ned i nodeværdier, bladsang, rytmer, akkorder, skalaer, taktarter, intervaller og mange andre af musikkens begreber. Vi tager udgangspunkt i både den teoretiske og praktiske musikteori med en varieret undervisning, der giver dig en fundamental forståelse og evne til at navigere i musikken.

  2 x 5 gange á 70 min.
  1. Modul: 6/9 + 13/9 + 20/9 + 27/9 + 4/10
  2. Modul: 8/11 + 15/11 + 22/11 + 29/11 + 6/12

 • Undervisning i guitar (begynder/let øvet):

  For dig der har ingen eller lidt erfaring med at spille guitar, og ønsker at lære de basale teknikker og komme godt fra start til at mestre “lejrbåls”-guitaren og guitar til husbehov. Vi tager udgangspunkt i akkord- og rytmelæring og/eller fingerspil og dykker ned i sange fra populærgenren eller fra din egen playliste.

 • Undervisning i guitar for sangere:

  Har du (mere eller mindre) et kendskab til både guitar og sang, men har du svært ved at koble dem sammen, går vi i disse timer i dybden med at lære sange til det konkrete formål at kunne spille og synge samtidigt. Vi øver rytmer og fingerspil i et repertoire vi sammen finder frem til.

 • Undervisning i klaver (begynder/let øvet):

  For dig der har ingen eller lidt erfaring med at spille klaver og ønsker at lære instrumentet bedre at kende. Vi gennemgår skalaer, akkorder og evt. nodelæsning og herigennem gradvist lære sange i rytmisk eller klassisk stilart efter dit behov.

 • Undervisning i sang (alle niveauer):

  Stemmen skal kunne bevæge sig frit. Det kræver blandt andet en forbindelse mellem hoved og krop, så stemmen kommer fra hele dig og dit instrument og ikke bliver lukket af halvvejs. Vi arbejder med disse mentale veje og visualiseringer, der ikke mindst handler om at opbygge en tro på din egen sangstemme. Derudover skaber vi et helt basalt og stærkt fundament via en dybere forståelse af vejrtrækning, afspænding og støtte. Sang kan kun bookes fra minimum 50 min.

 • Demo-indspilning:

  Har du lyst til at give dig selv eller andre en gave i form af en sang, eller drømmer du om at indspille én af dine egne yndlings sange, er dette nu muligt. Vi vil indspille en demo-version med din stemme i front til enten dit eget akkompagnement eller til et pre-produceret guitar/klaver ‘backtrack’.

   

Priser

Fag/Min. 30min. (solo) 50min. (solo) 70min.  60 min.
Sang (alle niveauer) 350,-
Grundkursus i musikteori & hørelære 200,- 350,- 1200,- (2 moduler i alt 10 mødegange*)
Guitar (beg./let øvet) 200,- 350,-
Guitar for sangere (beg./let øvet) 200,- 350,-
Klaver (beg./let øvet) 200,- 350,-
Demo-indspilning 1 sang 1200,-
 • Køb et 10-turs klippekort og få 10 % rabat
 • Køb et 5-turs klippekort og få 5 % rabat
 • Du kan bestille tid fra gang til gang eller skemalægge et fast forløb, som det passer dig. Du kan flytte eller aflyse lektionen 24 timer før. Ved afbud mindre end 24 timer inden, betales der for lektionen.

*2 x 5 gange á 70 min.
1. Modul: 6/9 + 13/9 + 20/9 + 27/9 + 4/10
2. Modul: 8/11 + 15/11 + 22/11 + 29/11 + 6/12