Øvrig Musikundervisning og priser

Solo- og holdundervisning i guitar og klaver. Det vil derudover være muligt at indspille en demo-sang til eget eller pre-indspillet akkompagnement.

 • Undervisning i guitar (begynder/let øvet):

  For dig der har ingen eller lidt erfaring med at spille guitar, og ønsker at lære de basale teknikker og komme godt fra start til at mestre “lejrbåls”-guitaren og guitar til husbehov. Vi tager udgangspunkt i akkord- og rytmelæring og/eller fingerspil og dykker ned i sange fra populærgenren eller fra din egen playliste.

 • Undervisning i guitar for sangere:

  Har du (mere eller mindre) et kendskab til både guitar og sang, men har du svært ved at koble dem sammen, går vi i disse timer i dybden med at lære sange til det konkrete formål at kunne spille og synge samtidigt. Vi øver rytmer og fingerspil i et repertoire vi sammen finder frem til.

 • Undervisning i klaver (begynder/let øvet):

  For dig der har ingen eller lidt erfaring med at spille klaver og ønsker at lære instrumentet bedre at kende. Vi gennemgår skalaer, akkorder og evt. nodelæsning og herigennem gradvist lære sange i rytmisk eller klassisk stilart efter dit behov.

Priser

Fag/Min. 30min. (solo) 50min. (solo) 2-dages kursus 60 min.
Grundkursus i musikteori & hørelære 200,- 350,-
Guitar (beg./let øvet) 200,- 350,-
Guitar for sangere (beg./let øvet) 200,- 350,-
Klaver (beg./let øvet) 200,- 350,-
Demo-indspilning 1 sang 1200,-
 • Køb et 10-turs klippekort og få 10 % rabat
 • Køb et 5-turs klippekort og få 5 % rabat
 • Du kan bestille tid fra gang til gang eller skemalægge et fast forløb, som det passer dig. Du kan flytte eller aflyse lektionen 24 timer før. Ved afbud mindre end 24 timer inden, betales der for lektionen.