Sangkursus i Italien en uge i september 2013

Sangkursus i Italien 18.-25.september 2013

Pris 6.995,- kr. (prisen er excl. flyrejse til Nice).

(for ikke-syngende ledsagere fratrækkes 1000 kr. af kursusprisen).

Lad  os bare indrømme det: Der er allerdejligst i Italien i september! I Maj og juni er der også vidunderligt, men der er intet der slår september. Jeg arrangerer derfor sangkursus fra 18.-25.september 2013. Indkvartering og kursusforløb cirka som beskrevet andetsteds på siden, bortset fra at ugen er tilrettelagt fra onsdag til onsdag.

Det bliver en uge med intensiv sangundervisning, både solo og fælles. Temaet bliver 3 stemmige arrangementer  a la Andrew sisters m.fl.  og selvvalgte solosange – evt. med backing.

Der er afhentning i Nice lufthavn og indkvartering  på hyggelige Bed & Breakfast. Middagene indtages i fællesskab på fantastiske lokale restauranter.

Der bliver både tid til dig selv men også tid til at nyde de smukke omgivelser, -enten i de arrangerede – og gratis – ture om eftermiddagen, eller på egen hånd. Der er mange der rejser alene, men det er også muligt at medbringe en ikke-syngende ledsager.

Skriv eller ring gerne til mig for yderligere oplysninger. tlf. 23714676

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.