Sangundervisning

Undervisning i sang (alle niveauer):

Soloundervisningen varetages per August 2017 af Anna Scharling – og en bedre lærer kan man ikke ønske sig. Anna er uddannet  sanger fra konservatoriet i 2016, men har masser af undervisningserfaring og er skarp på det allernyeste indenfor sangundervisning. Læs mere om Anna her.

Stemmen skal kunne bevæge sig frit. Det kræver blandt andet en forbindelse mellem hoved og krop, så stemmen kommer fra hele dig og dit instrument og ikke bliver lukket af halvvejs. Vi arbejder med disse mentale veje og visualiseringer, der ikke mindst handler om at opbygge en tro på sin egen sangstemme. Derudover skaber vi et helt basalt og stærkt fundament via en dybere forståelse af vejrtrækning, afspænding og støtte. Sang kan kun bookes fra minimum 50 min.

Du er velkommen uanset om du er helt begynder, let øvet eller i gang med en professionel karriere. Undervisningen foregår i et dejligt lokale på Østerbro i København, Heisesgade 55. (nær Svanemøllen St.). En sangtime varer ca.50 min. og bygger på en enkel sangteknik, der kan læres af alle.

Soloundervisning er for dig der:

  • Har brug for 100 % fokus på dit instrument/stemme
  • Har brug for at optimere din kunnen
  • Er nysgerrig efter at lære dit potentiale at kende
  • Har lyst til at prøve kræfter med et særligt repertoire, f.eks. i forbindelse med en audition
  • Som forberedelse til optagelsesprøve på en uddannelsesinstitution

 

Kontakt Anna Scharling

Har du lyst til at synge sammen med andre kan du læse nærmere om mulighederne her

Har du lyst til at udfordre dig selv med andre instrumenter, hørelære eller indspille en sang – læs her