Tak for i år 2015

Kære sanginteresserede,

Årets sidste sangelev, som lige skulle have en omgang sang-fittness inden juleferien var Pernille. Hun sang denne skønne sang, som jeg har kendt hele mit voksne liv, men jeg har ikke hørt den i mange mange år, Gracias a la Vida.

Pernille har altid antennerne ude og fortæller om spændende ting. Således blev jeg denne gang introduceret til den fantastiske argentinske sangerinde Mercedes Sosa. Hende kender du måske men det gjorde jeg ikke. En unik sangerinde.

KLIK her og lyt.

Og det giver mig anledning til at TAKKE alle jer skønne sangelever der i årets løb har inspireret mig og fortalt masser af røverhistorier udefra den store verden. Hvergang en sangelev går ud af min dør har jeg lært noget nyt (det håber jeg så også at eleven har:-)

Mandelgave:

Sidste år ved denne tid fik jeg en bestilling på et GAVEKORT der skulle bruges som mandelgave: Er det ikke opfindsomt! Jeg synes det var genialt. Så mangler du en sidste øjebliks opfindsom julegave ELLER mandelgave, udskriver jeg helt frem til juleaften gavekort på sangundervisning.

Sangweekend på Løgumkloster Refugium

22.-25.januar drager jeg til Løgumkloster i Sønderjylland og afholder sangweekend for begyndersangere. En sangelev sagde til mig, at det kunne hun virkelig godt tænke sig at være med til, men hun troede at man skulle være stille på et refugium. Hver ting til sin tid, siger jeg. At synge renser sindet og gør en lettere om hjertet. Og det ved vi vil falde på et tørt sted i den mørke vinter. Der vil blive sunget så det ryster i det gamle klosters tykke mure. En sangweekend for begyndere.

Læs mere om sangweekenden, klik her.

KOR & Sangundervisning

I uge 2 starter sangundervisningen igen her på Heisesgade. Husk min sæson er relativt kort, så det er med at komme igang. For midt i april trækker jeg sydpå og underviser fra mit Italienske sted Castelvittorio. Der………..….Har du været/er tilmeldt igen/overvejer at melde dig/venter til næste liv……:-)

Udover de almindelige solotimer er du også velkommen til at deltage i en af de små vokalgrupper jeg har.

  • Om onsdagen er det “Cool Coffee”  – For søde og sjove kvinder med tid og lyst til at gå til kor onsdag eftermiddag. Der er ingen optagelsesprøve.
  •  Tidspunkt: Onsdag kl 15.30- 17.15
  • OBS! Om fredagen kl 16 starter et NYT lille kor der foreløbig bare hedder “FREDAG” – ligesom RobinsonCrusoe’s ven. For dig der der bare gerne vil synge sammen med andre og som måske kun har lidt eller ingen kor-erfaring. Ring eller skriv hvis du vil være med eller høre nærmere.
  • Om mandagen huserer det blandede kor MondayRats, men dér er pt ingen ledige pladser.

Jeg ønsker dig hermed en rigtig dejlig jul og et godt nytår. Håber vi ses i det nye år.

kh pia scharling

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.