Musikteori & Hørelære

 • Grundkursus i musikteori- & hørelære:

  Et grundkursus til dig som gerne vil vide mere om teorien bag musikken og træne dine evner til at lytte. Vi dykker ned i nodeværdier, bladsang, rytmer, akkorder, skalaer, taktarter, intervaller og mange andre af musikkens begreber. Vi tager udgangspunkt i både den teoretiske og praktiske musikteori med en varieret undervisning, der giver dig en fundamental forståelse og evne til at navigere i musikken.
  5 gange af 45 min, sololektioner: 1500,-

 • Det næste 2-dages kursus i grundlæggende musikteori- & hørelære finder sted i November 2018

  Er du nysgerrig på at vide mere om musikkens grundvilkår, musikteorien og udforske dine ørers forståelse af musikken, er dette kursus for dig. Med en god blanding af teori og praktisk udførelse vil underviser Wojtek Morelowski på bedste pædagogiske vis guide dig gennem “junglen” af nodeværdier, taktarter, G- og F-nøgle, skalaer, akkorder, rytmeforståelse, intervaltræning m.m.

  Vi starter helt fra bunden, så alle er med, og når rundt omkring den mest basale musikteoretiske viden, så du går derfra med en skærpet lytte-sans, og en bedre forståelse for hvad musik også er for en størrelse.

  Tidspunkt: Lørdag d.03.11. & Lørdag d.10.11. 2018 fra kl.10-14:30 inkl. 30 min. frokostpause

  Pris pr. deltager 900,- (betaling ved tilmelding).

  Små hold (4-6 pers.)

  TILMELDING skriv til wojtekmorelowski@gmail.com

OBS! Undervisningen kommer til at foregå overvejende på engelsk, men med danske termer og dansk undervisningsmateriale. Læs mere om underviser Wojtek Morelowski her.