Wojtek Morelowski

Wojtek Morelowski er uddannet både klassisk og rytmisk trompetist, senest med en kandidatgrad fra Syddansk Musikkonservatorium, og starter fra september 2018 på Solistlinjen på Det Jyske Musikkonservatorium. Til dato har han studeret musik og trompet i 20 år i hjemlandet Polen og 6 år i Danmark, og det er hermed trygt at sige, at Wojtek har et bredt musikalsk overblik og stor erfaring med instrumenterne trompet, flügelhorn og kornet.

Wojtek er passioneret free-jazz/avantgarde trompetspiller i sit professionelle musikerliv, men har spillet stort set alle genrer i forskellige orkestrer og bands gennem tiden f.eks. i det berømte popband Enej og i Warszawas officielle Politiorkester, som er et af de største of mest prestigefyldte brass band orkestre i Polen. Wojtek er en ansvarlig og tillidsvækkende person og enormt engageret i alt hvad han foretager sig. Han siger selv:

“Det er mit personlige mål at hjælpe eleven til at blive en bedre musiker, komfortabel med improvisation, og inspirere på hans/hendes rejse gennem musikkens verden og herigennem sørge for at uddanne eleven til at spille bevidst og uden dårlige vaner”.

Kontakt:  wojtekmorelowski@gmail.com eller ring/sms på +45 50 30 12 30 for at træffe en aftale. Wojtek kan tilbyde undervisning i hverdage i alm. arbejdstider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018 – 2020    Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus – Solistlinjen

2010 – 2016    Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i Odense. Bachelor og Master of Art på Jazz Department (Sammensætning, Trompet)

2006 – 2009   Karol Szymanowski Academy of Music i Katowice. Bachelor i kunst i jazz Trompet

2002 – 2006 Frederic Chopin State Music School i Warszawa. Jazz Trompet Performance

1996 – 2003 Witold Lutoslawski Music School i Krasnystaw – Klassisk trompet


Sprog:

Engelsk: Flydende
Dansk: Øvet (går fortsat på sprogskole)
Polsk: Modersmål