Hjem kære hjem

”Sangkursus Italien” er slut for denne gang og endnu en uge i selskab med 10 skønne sangere faldt ned i min turban og fik mig til at føle mig som jordens heldigste! Ikke det at de sang skønt – det gjorde de – men det nørdede i at tage til Italien for at synge igennem i en uge, gav så meget mening. Sangerne var lige så forskellige som repertoiret, – der var sange fra standardjazz repertoiret, fra Italienske operaer, fra sing-a-song repertoiret og fra musicals,- men fælles for alle deltagerne var, at de elsker at synge. Så kort kan det siges.
Og når man så alligevel er i Italien, ville det jo være åndsvagt ikke liiige at smage på en gang pasta og drikke et glas rødvin! I år havde jeg skåret ned på de forud-arrangerede middage, men det ændrede sådan set ikke på aftenerne, som stadig var fulde af vidunderlig mad, vin og sang.
Ligurien, som er den region i Italien hvor kurset afholdes, har selvfølgelig sine egnsretter, som alle andre steder i Italien, og kvaliteten af måltiderne var udsøgte. Det samme var det lille hotel, som sangerne boede i. Smukt indrettede værelser og fulde af atmosfære.
Nu lyder det som en rejsebrochure og det er ikke meningen, men har du tid og mulighed næste forår, så tag med en tur til Italien. Læs snart mere under menuen Sangkursus i Italien, – også kommentarer fra nogle af deltagerne.
Men ellers takker jeg af i Italien for denne gang og er snart klar ved flyglet hjemme på Østerbro. Jeg glæder mig til at undervise igen. En lang vinter ligger foran os og der ved jeg efterhånden af erfaring, at det at synge, får vinteren til at føles en lille smule lettere. Tænk bare på de smukke danske julesange eller christmas-carols (selvom det varer jo lidt endnu før vi skal tænke på det repertoire). Lad os starte med nogle højt-til-loftet-sange. F.eks. ”Septembers himmel er så blå………………………………”

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.