Højsæson for drømme

Højsæsonen for drømme blandt danskere er skudt igang. Vi drømmer muligvis hele året når vi sover, men dagdrømmene, de handler om vinteren ofte om sol og varme.
Hvert år i maj drager jeg til Italien og underviser – fjernt fra Danmark – syngeglade danskere. Det foregår 2 uger i maj. Der er ved at være udsolgt uge 2 (fra den 26.maj-2.juni – dog er der stadig plads til et par mænd!)) men der er stadig ledige pladser m/k i den 1.uge (den 19.-26.maj). Du er velkommen til at ringe til mig hvis du vil have mere at vide om niveauet eller andet.
Læs mere under menupunktet Sangkursus i Italien.

Og så inviterer jeg atter alle “brusebads-sangere” til at tage badekåbe på (som et minimum) og melde sig til 4 X sang workshop KUN for begyndere. Næste modul starter torsdag den 14.marts kl 17-18.30. Læs mere under menupunktet “workshops”.
Hvis det passer dig bedre at få undervisning i en mere koncentreret form, er der mulighed i påsken 28. & 29. marts, hvor der ligeledes er brusebadssang på Østerbro. På disse 2 dage vil du lære at bruge din stemme til at synge med og du vil forstå, at det at synge ikke er et guddommeligt talent, som du selv tror du ikke er født med, men en færdighed, som alle kan lære.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.