Workshops for virksomheder og grupper

Få rystet  kollegerne sammen og i godt humør.

Pia Scharling har specialiseret sig i at få alle mennesker til at synge. I sang og stemme- workshoppen underviser hun i at få deltagernes stemmer til at bevæge sig frit. Det baner vejen for sangen og giver stemmen mere fylde og tyngde. Det skal være en succesoplevelse for den enkelte at slippe stemmen løs, mens det højere formål er at sætte en lysere, lettere og gladere tone på arbejdspladsen.

Stemmen er menneskets medfødte instrument, og hvis man lærer at bruge stemmen bedre, kan man:

  • Løse op for kreativiteten – få mere mental og fysisk energi i  hverdagen
  • Styrke gennemslagskraft og personligt udtryk

Videnskab & Sang

Sang stimulerer udskillelsen af hormonet oxytocin, også kaldet “kærlighedshormonet” samt nedsætter cortisolniveauet  –  “stresshormonet”. Desuden har sang en markant påvirkning på hjernens serotonin niveau, et hormon der er direkte forbundet med sindsstemning. Forskerne konkluderer, at beviserne for, at sang har en positiv effekt, når det handler om motivation, nydelse, stress, immunforsvar og sociale forbindelser med flere, er stadigt stigende.

Louise Isafold, Økonomichef, Københavns Energi udtaler:

Mulighed for at trykke på ”indhent tilbud-knap”

Vi brugte Pia Scharling som del af en workshop med afdelingen, hvor vi arbejdede med arbejdsglæde. Pia var yderst kompetent og tillidsvækkende og fik alle – uanset niveau og talent – til at deltage. Det har givet os et positivt løft i afdelingen og givet os mod til at synge sammen, når vi holder afdelingsmøder fremover. 
 

Varighed: 0.5 – 3 timer.

Deltagerantal: 5 – 200 personer.

Send forespørgsel til Pia Scharling