Here we go! – efteråret 2012

Sommeren fløj afsted med fuld musik. Håber den var god for jer alle  hvor I end befandt jer.

Jeg glæder mig til at tage fat igen her i min sangklinik på Østerbro. Klaveret er nystemt og alle årets sange lagt i mapper og alfabetisk orden (nodearkivaren slog til igen)!

Dette efterår byder jeg – udover den daglige sangundervisning – på forskellige workshops og kurser.

  • Du kan feks tage et 10 timers kursus til kun 4500 kr. (se nederst i rubrikken “Sangundervisning”).
  • Eller hoppe på mit Spil Dansk-projekt, som afsluttes med en lille uformel koncert. For at være med skal du selv synes du ikke synger særlig godt eller det der er værre. Ja det er simpelthen “adgangskravet”.  Det koster 400 kr at være med for 4 workshops á 2 timer + afsluttende koncert. Ren Bargain. Læs mere under menupunktet “Workshops”.
  • Hvis du har lyst til at synge i kor er der mulighed for at deltage i en uformel sanggruppe her i mit lokale.  Læs mere under menupunktet “Monday Monday”.
  • Desuden forbereder jeg en weekend hvor the Rat Pack støves af. Det er jo de 3 gamle drenge Frank Sinatra, Dean Martin & Sammy Davies som røg og drak sig igennem utallige evergreens. Dem tørlægger vi i weekenden 3./4. november. Se under menupunktet “Workshops”.
  • Og endelig er der ikke mindre end 2 sangture til Italien til foråret. Det første fra 26.maj- 2. juni og det næste fra 4. juni- 11. juni. Sidstnævnte kursus har som tema også The Rat Pack repertoire. Læs mere under Sangkursus i Italien.

A presto! Pia

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.