Syng vinterdepressionen væk

De mørke dage i den danske vinter, er som skabt til at fordybe sig, og så er det oplagt at jage det lurende dårlige humør på flugt, ved at bryde ud i sang. Man kunne selvfølgelig også tage en tur ned til solen, – men er det ikke lidt at flygte fra problemerne? Det er jo her vi bor og der er også ting at passe omkring dig, så helt indlysende for langt de fleste mennesker, er det altså ikke, bare at smutte en tur til Tenerife.
Men at synge, det kan selv de mørke dage ikke lægge låg på.
10-lektioners sangkursus
Efter jul starter jeg sangundervisning igen i uge 2 og det er måske et godt tidspunkt at forære sig selv et sangkursus på. Hvis du starter omkring uge 2 eller 3 passer det med at du er klar til Forårskoncerten den 1. april, som jeg i lighed med julekoncerten her for nylig, afholder i Store Kannikestræde i København k. Se tidligere blogindlæg
Man behøver ikke selv at træde op, men kan efter humør og temperament lytte til andre sangeres udfoldelser, i en meget hyggelig atmosfære.
Men det primære er selvfølgelig at følge sangundervisning i et lidt længere forløb og dermed flytte sig stemmemæssigt.
Og så sker det interessante, at psyken følger med. Det er “videnskabeligt bevist”, som man siger, men bare i min lille sangsalon her på matriklen, kan jeg tilslutte mig resultatet af forskningen: Man blir’ glad af at synge!
Jeg ønsker alle, både gamle og nye elever, en rigtig god jul og et godt nytår. Og gi den bare gas omkring juletræet eller i kirken!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.