NYHEDER – Testpilot søges!

For nylig var det Spil Dansk Dag i Danmark og i den forbindelse igangsatte jeg et lille projekt for dem jeg kaldte “brusebads-sangere”. Det var mildt sagt en meget stor succes som gik rent ind hos en masse mennesker der gerne ville, men aldrig havde turdet at synge.
Produktionsselskabet METRONOME fattede også interesse for projektet og forbereder en såkaldt pilotudsendelse, omkring det at synge, som et led i selvudvikling, som en mulighed for at få glæden tilbage i sit liv eller som trøst i en svær tid o.a.

Kender du nogen- eller kunne du selv tænke dig, – at være med i sådan en pilotudsendelse ?
En “pilotudsendelse” er en prøve, et testprogram, som altså optages her hos mig, under en almindelig sangtime, men som ikke sendes nogen steder. Den har til formål at anskueliggøre i hvad retning den fremtidige udsendelserække skal gå.
Så har du lyst til at være med til at søsætte denne programidé, er du meget velkommen til at henvende dig. En lille detalje er, at du helst skal være af hankøn, men kvinder er naturligvis også velkomne. Og desuden skal jeg ikke have undervist dig før. Skriv evt. til lasse.eskildsen@metronome.dk for yderligere oplysninger.

De korte 4 -ugers moduler for “Brusebadssangere” fortsætter. Fra den 28.nov og 4 uger frem øver vi julesange og efter jul starter der et nyt hold om torsdagen kl 17.

I 2013 ser KAFFE KORET dagens lys. Vi øver onsdage kl 15.30-17 her på matriklen. Jeg byder naturligvis på en kop kaffe og derudover skal vi synge af hjertens lyst. For alle interesserede.

RATPACK-KORET er kun for mænd. Vi du være med? Øvetidspunktet er ikke fastlagt men jeg holder dig gerne orienteret hvis du sender mig en mail.

ITALIENS PROGRAMMET ligger klart. Der er 2 ugekurser i Bella Italia i foråret. Afg. fra Kastrup den 18. for let øvede/øvede & og den 26. maj for alle.

ÅRHUS KALDER! Jeg skal hjem til Århus og holde kursus for “brusebadssangere” den 9. & 10. februar. Også det glæder jeg mig til:-)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback-adresse.