Nyheder

Er du nysgerrig efter at vide mere om sangstemmens opbygning?

På hjemmesiden Musikipedia kan du læse meget mere. Det er en virkelig god hjemmeside der bla. forklarer om sangstemmens fysik.

Musikipedia er udarbejdet og udgivet af cand.mag. i musikvidenskab Lasse Grubbe. Siden er frit tilgængelig og reklamefri.

Castel  Vittorio – historier fra vores italienske spisekammer

I foråret 2020 udgav Pia Scharling i samarbejde med Helle Brønnum Carlsen bogen Castel  Vittorio – historier fra vores italienske spisekammer.

Om bogen:

I Ligurien står tiden stille. Maden er rustik og fyldt med smag, vandet er livgivende og krystal­ klart, og menneskene er fulde at historier om en svunden tid. Tag med deltidsitalieneren Pia Scharling, madkritiker Helle Brønnum Carlsen og fotograf Flemming Gernyx til det uopdagede Ligurien, hvor vi får opskrifter og historier af bedstemødre, køkkenchefer og glade gastronomer.

Vi tager også på markedet i Ventimiglia og handler, hvorefter vi tilbereder de skønne råvarer hjemme i eget køkken. Ligurien er kendt for sin unikke olivenolie, sine fantastiske krydderurter og naturligvis en masse lokale grøntsager og friske fisk fra Middelhavet. Mød fx Sandra, der gennem hele sit liv har lavet et focacciabrød med friske løg og en lokal friskost. Det bliver bagt i familiens meget, meget varme stenovn, og når det spises helt friskbagt med et glas lokal rossese-vin til, er det svært ikke at føle sig en smule lykkelig.

Bogen rummer over 50 autentiske opskrifter, en masse gode historier og smukke, inspirerende billeder, der giver dig lyst til at tage af sted til Ligurien lige med det samme.

Bogen forhandles af boghandlerne og kan desuden købes direkte fra Muusmann Forlag.