Nyheder

Har du lyst til at synge i kor?

Både KAFFEKORET og MONDAY har plads til nye medlemmer i denne sæson (sept.20).

Kaffekoret mødes 11 onsdage i efteråret fra kl.17-18:45 i Koncertkirken på Nørrebro (der er gratis parkering til rådighed), med Anne Lindevallk som korleder. Et kvindekor +50 for damer der synger hovedsagelig pop/viser for glædens og samværdets skyld (ingen optagelsesprøve). Pris 1750 kr. Max 15 sangere. Er du interesseret og vil vide mere så ring eller skriv til Anne Lindevall Tlf.nr. 25468849, lindevallk@yahoo.dk 

ELLER


Monday Monday er et herre/dame kor +30 for de lidt mere rutinerede sangere med Anne Geertsen som korleder. Synger pop/rock hver mandag fra kl.17-18:45. Optagelseskrav: at man kan holde sin stemme, og har lidt erfaring med korsang fra tidligere. Max 15 sangere.  Pris 1.800 kr. Øvested i København. Er du interesseret og vil vide mere så ring til Anne Geertsen Tlf.nr. 21434006

Er du nysgerrig efter at vide mere om sangstemmens opbygning?

På hjemmesiden Musikipedia kan du læse meget mere. Det er en virkelig god hjemmeside der bla. forklarer om sangstemmens fysik.

Musikipedia er udarbejdet og udgivet af cand.mag. i musikvidenskab Lasse Grubbe. Siden er frit tilgængelig og reklamefri.

Castel  Vittorio – historier fra vores italienske spisekammer

I foråret 2020 udgav Pia Scharling i samarbejde med Helle Brønnum Carlsen bogen Castel  Vittorio – historier fra vores italienske spisekammer.

Om bogen:

I Ligurien står tiden stille. Maden er rustik og fyldt med smag, vandet er livgivende og krystal­ klart, og menneskene er fulde at historier om en svunden tid. Tag med deltidsitalieneren Pia Scharling, madkritiker Helle Brønnum Carlsen og fotograf Flemming Gernyx til det uopdagede Ligurien, hvor vi får opskrifter og historier af bedstemødre, køkkenchefer og glade gastronomer.

Vi tager også på markedet i Ventimiglia og handler, hvorefter vi tilbereder de skønne råvarer hjemme i eget køkken. Ligurien er kendt for sin unikke olivenolie, sine fantastiske krydderurter og naturligvis en masse lokale grøntsager og friske fisk fra Middelhavet. Mød fx Sandra, der gennem hele sit liv har lavet et focacciabrød med friske løg og en lokal friskost. Det bliver bagt i familiens meget, meget varme stenovn, og når det spises helt friskbagt med et glas lokal rossese-vin til, er det svært ikke at føle sig en smule lykkelig.

Bogen rummer over 50 autentiske opskrifter, en masse gode historier og smukke, inspirerende billeder, der giver dig lyst til at tage af sted til Ligurien lige med det samme.

Bogen forhandles af boghandlerne og kan desuden købes direkte fra Muusmann Forlag.