Ninas sange

Benny Andersens historie om Svante er vidunderlig og fascinerende. Svante er menneskelig og let genkendelig, og det samme er hans veninde Nina, skønt hun er en langt mere mystisk person. Hvem var hun? Og hvorfor gik det som det gik med de to sanselige mennesker?

Forfatter og journalist Pernille Plaetner digtede videre på historien og skrev teksterne til Ninas Sange. Jeg fik lov at sætte musik til og Pernille og jeg opsøgte sammen Benny Andersen i Virum hvor han begejstret opfordrede os til udgivelse. Med Benny Andersens ”velsignelse” gik vi videre med projektet og udgav  Ninas Sange med undertegnede som Ninas stemme. Den dag i dag en udgivelse som jeg er meget glad for. 

Producerne Morten Kær og Peter Bom fik alle mulige gæstesolister med – bl.a. Etta Cameron, vokalgruppen Basix og Poul Dissing som jeg sang duet med.

Du kender selvfølgelig i forvejen sangen om Svantes Lykkelige dag af Benny Andersen og historien om den morgen hvor Svante drikker kaffe i køkkenet og venter på at Nina kommer ud af badet. 

Men her beskrives denne berømte morgen set fra Ninas side. 

Lyt her til Ninas Sang til Svante (hele CD’en Ninas Sange kan købes på iTunes).